Nu är det sista på på listan avklarat så nu kan bebben komma.

Igår införskaffades det sista på listan till pyret, så nu är vi förberedda eller inte? det finns säker saker kvar som kommer att tillkomma på älsklingens lista, men för tillfället är den i varje fall avbockad:) Helgen närmar sig med stormsteg och i vårat lilla område i byn vankas det fest, så imorgon får man ta på sig gå bort skorna och svinga nån bägare. Förhopningsvis skall det snickras lite också för under veckan vart vi och hämtade boden som skall bli hundhus/förråd.

//N

Nytt hundhus blir det

Till veckan blir det en tur o köpa ett sån här bod, den skall byggas om till hundhus o bebbens rolls royce skall också förvaras där.



//N

Det nya åket hämtat idag

Idag var vi och hämtade det nya åket.


var ute och trimmat gräset också mellan regnskurarna, skall det inte vara sommar nu?? det regnar, blåserhalv storm ochdet är inte vidare varmt, var är den globala uppvärmningen? imorgon skall vi åka till micke och titta på ett hundhus, vi skall eventuellt ha ett liknande till våran hundgård o så har han små rottisvalpar också
 
//N

Har ju glömt berätta

Att schäfern är nu mentaltestad(med bra resultat) och klar för att börja tävlas med, så i augusti blir det BH prov för henne sen IPO. Det enda som förbryllade mig under testet var att jakten efter trasan inte infann sig. Så jaktlusten blev det inget bra betyg på, obefintlig o det förvånade mig. Undra om grannarnas katter håller med om att hon inte har nån jaktlust. Det spelar ju inte heller någon roll vad jag kastar, allt går att springa efter.

//Nicklas

Då har man blivit förflyttad

Jupp jupp, då var man inte placerad i stockholm längre, eftersom jag inte bor där längre o inte gjort det på några år. Så nu tillhör man västra götaland.