Lite bilder




Ute i båten


Undra om jag skulle ta o hoppa i


Ta igen sig på uteplatsen

Äntligen semester

Då var det äntligen dags för semester, jäklar vad skönt det skall bli.

//N

Det bästa vi testat

Köpte denna o det är det bästa jag använt, Hundarna har nästan slutat fälla, men det e ju klart man fick ju en hel hund till när man borstade dom av all päls det blev. Även katten fick en omgång o den funka lika bra där.




Furminator kallas den för och den vill jag aldrig vara utan nån mer gång, säger bara köp köp om ni har husdjur med päls på.

//N

Igår låg den i brevlådan!!

Skivan med Sveriges bästa dansband Rolandz så den har gått för fullt hemma nu riktigt skön är den, lite annorlunda mot vad jag brukar lyssna på, som är rock, hårdrock. Jag kanske är på väg och bli en dansbandskille (not) men vad säger man efter regn kommer solsken och det gjorde det. Himlen öppnade sig en stund igår eftermiddag precis lagom när jag hade startat grillen och börjat grilla revbensspjäll, men idag skiner solen igen.




Men nu är det snart helg tjoho, på lördag är det brännboll och grillning på hundklubben i Härryda som gäller, någon öl kan nog också slinka ner. Måste ta tag i bilen också ena hjullagret håller på o ge sig.

//N

Räntan sänks igen, gött heja Ingves

Det gör gott på boendet börjar ju bo riktigt riktigt billigt i huset. O sen har man sparat o knåpat ihop så pengarna till Thailand finns redan på kontot o det är inte ens höst ännu, om vi får för oss o åka, Undra om älsklingen blir glad när jag kan bjuda henne till Thailand till vintern igen, jag har i varje fall en del lysande stunder som en snäll och omtänksam pojkvän.

//N

Denna kille fick ett lydnadspass av mig




Jupp vom aschafftal

Har tyckt om han sen jag figgade för han, så igår på träningen tog jag tillfället i akt och tog ut o körde han i lydnad, (mina egna hundar fick bara skyddsträning igår) och han gjorde ju mig inte besviken. tycker också  om hans kompakta kroppsuppbyggnad, mentalitet och kraften han går in i skyddsärmen med. En bra hund. Värmen här på västkusten fortsätter, så det blir nog badet idag igen.

//N