Gratis foder

Här alla mina vänner, kan ni registrera er hund och få en påse gratisfoder från Eukanuba. Har ni ingen hund och känner för att sponsra oss med lite av er tid så kan ni ju alltid registrera en rottweiler som är född någongång under 2004 öppna kuveret ni får hem skriva på ert namn på blanketten och skicka den till oss, alla bidrag tas tacksamt emot.

http://www2.pgsampling.com/html/eukanuba/eukanuba.php?useLanguage=sv

och ni sponsrar oss på vår väg till SM.

//Nicklas och Wilma

kort vecka

Veckorna bara springer iväg och det är redan midsommar, men det är kortvecka bara fyra dagar skönt. Wilma har jag börjat köra igång lite lätt med lydnaden, pulpan börjar se bättre ut, nu är det bara en klo man väntar på som ska växa ut igen. 

//Nicklas 


Återbesök

Då har vi varit på återbesök hos veterinären igen, det är ju synd och säga att det går som vi vill me klon, det blir ingen hinna som det ska bli om pulpan så nu ska vi dit igen om en vecka. Men det måste jag säga att man valt fel yrke, 280 spänn för fem minuter och konstatera att det såg ut som förra veckan på förra återbesöket, det hade jag redan konstanterat igår kväll när jag bytte strumpa att det såg likadant ut och så kunde jag ringt in och sagt det. Men men det löser sig nog, synd bara nu när vi skulle varit ute och tävlat.