Varmt, varmt och åter varmt

Det är en jäkla hetta vi har, luftvärmepumpen är jag jäkligt glad över att jag har, den går på kyla just nu, så pengarna man skall spara med den är ett minne blott, men det är jäkligt skönt med 17 grader inne så det är det värt. Ute håller vi på o målar om huset men det få bli på kvällarna då det svalnat lite, vi jobbar ju ännu, ingen semester än på några veckor. Kvarsjön o bada med hundarna är också ett mer eller mindre dagligt inslag, det har det ju blivit så skönt i vattnet så till och med jag är i plaskar med hundarna.

//N

Lite bilder från tävlingen

Det finns bilder på mig o Wilma från tävlingen i Härryda. Ni kan se dom här

http://www.rottweilerklubbenvast.se/pdf-filer/collage%20090614.pdf

//N


Glad midsommar

Önskar jag alla läsare


Nytt halsband till Wilmisen?

Kanske skulle införskaffa ett nytt halsband , skulle vara lite schyst o ha när vi e ute o tränar o tävlar. Tror vi får införskaffa ett sådant.



//N

Det blev en sjätteplats och ett förstapris

Då var helgens lydnadstävling över och vi skrapade ihop 162,5 poäng som resulterade till ett första pris och en sjätteplats av arton startande, men vi var i varje fall dagens bästa rottweilerekipage.

//N och W

Kontaminerad man stoppad vid utpassage

Haha, jag jobbar vid den verkstaden har mitt kontor precis ovanför, men men jag är inte självlysande ännu.

www.branschnyheter.se/article51018.php


//N

Sveriges bästa dansband?



Dom kommer till Sätila loge, tror man får ta sig en sväng dit. Kolla om dom kommer till en plats nära dig.

WWW.rolandz.se


//N

En bra genomkörare innan söndag

Idag hade vi ett riktigt bra träningspass jag o Wilma innan söndagens tävling, så nu siktar vi mot sjärnorna så kanske vi hamnar i trädkronorna.

//N och W

Något att tänka på :)




Tur att man är både välhängd och har det gott ställt :)

//N

Du har ju lösningen inom ditt företag din fjant

Christian: "Jag bröt ihop totalt" Nu tar "Robinson"-stjärnan itu med alkoholproblemen "Jag har druckit alldeles för mycket och det har påverkat allt." 



Haha, han kan ju alltid ta med sig denna hem från jobbet, hans företag säljer den ju. Undra om det är han som skrivit texten om att spriten är det viktigaste man har.



Flasklås

Din sprit är det viktigaste du har. Alla vill åt din sprit. Dina barn, din farfar, staten, trollen som bor under trappan. Du måste skydda din sprit! Men hur? HUR, FÖR GUDS SKULL HUR?

No problemas. Det är bara att köpa upp dig på detta snillrika flasklås och vips så är din sprit mycket säkrare än kumla-anstalten. Pilla in din tresiffriga kod och spriten är äntligen din, bara din. Enkelt som A, B, C.

//N


Hit skickas dom man inte tycker om haha

Denna skylt sitter uppsatt på jobbet ibland.





//N