Flitens lampa lyser

Jaha då jobbar man lite idag också, har varit på jobbet sen runt kl 6, kör på en stund till innan det är dags och ta en välbehövlig helg, o en öl kanske. får nog skicka iväg sambo o köpa en Harry boy, fru Fortuna har ju infunnit sig och hon kanske är kvar, det ligger ju faktiskt 60 millar i potten idag.

//N

I BT



http://www.bt.se/nyheter/mark/miljonvinst-till-hajom(1782784).gm


Haha gissa vem som har en lott.

//N

JAAAAA, jag är glad trots snön

Dagen har ägnats åt snöskottning, man e ju helt slut. Börjar på allvar fundera på en snöslunga skulle nog funka fint o hyra ut me under dessa tider. Skulle ju jobbat idag men vid 6snåret när jag skulle till jobbet hade inga plogbilar vaknat här på landet så det var ju bara o ta och krypa ner under täcket. Fast det har ju varit en helt underbar vecka det visade sig att postkodlotteriet drog vårat postnr och jag o min kära sambo sitter ju och häckar på en lott så många käcka laxar kommer att ramla in på kontot, ibland så ser han som bestämmer vilka som har varit snälla och behöver lite uppmuntran. Så ja jag bara sitter och myser även fast det är snö och kallt.

//N


Snö och ännu mera snö!!

Nu väntas det in mera snö till oss, jag är trött på det. Vi vill ha vår.



Ok det är fint med snö, men jag känner att man börjar få sin beskärda del.

Det är ju detta vi längtar till.

//N


Övertid

Ja då sitter man på jobber och knatar idag me, medans andra har helg men jag har 6 dagars vecka eventuellt nästa vecka också, massor som behöver bli klart. Skönt att kylan har släppt lite, nu längtar man bara till våren vill ha sol och värme. Ha en bra helg.

//N 

Det här jävla snöskottandet tar ju aldrig slut!!

När man kommer hem idag är det dags o ta fram snöskyffeln igen, man hinner ju knappt skotta klart från föregående snöoväder innan det är dags igen och mer snö säger dom skall komma. Jag vill ha vår och värme, det var ju till och med jobbigt o träna hund igår kväll i snöoväder o halka. Jag vill ha mer GLOBAL UPPVÄRMNING nu.

//N


Om Ekonomi!!

Om man köpte Ericsson aktier för 100 000 Kronor för cirka 3 år sedan
så är de värda kring 4600 Kronor idag.

Om man istället köpte Telecom, till exempel Song Networks, för 100 000 Kronor så har man idag kvar 791 Kronor.
Om man var klok och för 3 år sedan gick på bolaget och köpte starköl för 100 000 Kronor, drack ur dem, hade trevligt och idag går och pantar tomflaskorna så får man 6741 Kronor.

Det är därför grabbarna på torget i centrum kallas för A-laget.


Något att tänka på HAHA.

//N