träning


En bild från torsdagsträningen på mig och Wilma, bilden är tagen av min träningsvän Lothar.

image9

Torsdagsträningen var lättsam inget skydd, Jag och wilma körde lite lydnad o agillity och så prövade vi i träningsgruppen på sök under ledning av Ove. Jag o Wilma har anmält oss till utställningen den 1maj i Smålandsstenar, skall bli kul. Men nu är det snart helg tjoho, vad skönt, några timmar jobb till bara.

Vi synes

La familia



Kita, Jenny o Wilma

image8

Åter en vecka o en helg har gått. Det var riktigt skönt med kortvecka hade tagit ledigt fredan. O helgen har erbjudit kanonväder, Vi har varit o spårat under helgen och Kita fick pröva sitt första spår, gick riktigt bra med tanke på att hon aldrig gjort det förr. Wilma gick hyfsat, laddad som alltid när när det gäller spår.

Ha det bra ifrån oss alla till er alla.
På återseende

Årets första spår

Helgen har mest ägnats åt husrenovering men i lördags hann jag o Wilma genomföra årets första spår. Får ju säga att jag är nöjd med tanke på hur längesedan det var sist vi spårade, jag börjar få ordning på lite rutiner innan spåret  o vi tog oss till spårstarten på ett ganska samlat sätt. Jenny var med o bar frolicpåsen o det är alltid roligt o ha med nån som inte spårat innan då man får lite frågor varför man gör si eller så, man får tänka till varför jag gör på ett visst sätt o vad syftet är. En bit in på första sträckan kom Wilma in i rätt fack o var koncentrerad med hängande svans, det är då hon spårar riktigt bra.

Hasta la vista

Nicklas o Wilmisen

idag kändes det som vår i luften

Bra väder, solen lös o det var riktigt skönt ute, livet leker. Den 1 maj skall Wilma ställas ut, skall bli riktigt roligt , skönt o inte behöva springa själv hon skall ställas av vår handler Paris. Wilma har också kommit ut ur skendräktigheten så det har blivit lite fart på henne igen, men hon ser ut som en dobberman då jag drog ner hennes mat till hälften. Så hon behöver musklas upp inför utställningen mycket mat o styrketräning är konceptet.

Vill ha begäret

Ibland slår det bara till, vill ha begäret.

image7

Dodge har börjat nytillverka en klassiker. Den är ju bara så cool. VILL HA