bilder från torpet.


Solnedgång från altanen.


Bus i snön.


En brasa som brinner.


//N

bellevue marknad

Idag har vi varit på marknad i Gbg igen, vi brukar vara här o fynda o titta på folk och även på kvibergs marknad, men idag han vi bara med marknaden i bellevue, då hjärtat skulle jobba, hittade inte så mycket idag men några nya spel till x lådan införskaffades.

//N

mysig fredag

Lite vin uppkorkad, och bra värme i storarummet. 32 grader har vi haft ikväll, den nya kaminen eldas för fullt, sitter o kollar lite film medans mitt hjärta ligger och sover, av förklarliga skäl, det kommer bli stora förändringar under 2010 och livet kommer inte bli sig likt ;)

//N

Åter en vecka avverkad

Då var denna jobbvecka över, så det är väl dags att åka hem o tända i spisen o fixa mat och vänta på att min älskling kommer hem.

//Nicklas

Helg :)

Då är det äntligen helg, ska bara en sväng till byggmax först o införskaffa lite grejer, sen blir det hem laga mat o knäcka nån öl tror jag, det var länge sen sist. Måste nog hugga lite ved i helgen också, för på måndag kommer sotarn o kollar in min installation av kamin. Sen ska det eldas förhoppningsvis.

//N

Undra hur sosse Mona med anhang tänkt lösa det

Hon har ju gått ut och sagt att hon vill lägga ner kärnkraften, dvs hon vill inte att jag ska ha nått jobb kvar o gå till Undra hur jag tänker rösta i höst?? En sak är säker hon kommer inte få min röst. Men jag skulle vilja veta hennes lösning på elproblemen vid kyla, importera från utlandet så vi kan ligga på 10-14kr KWh konstant, det var ju ett jävla liv när vi fick köpa in el i ett par timmar då o då under kylan, Hon kan ju läsa hur bra vindkraftverken går i kylan. Nej tacka vej jag dom blåa som vill att vi bygger mer kärnkraft.

Ingen vindkraft när det blir kallt

2010-01-09 08:17

Varje kilowattimme är värdefull i sträng vinterkyla men då slås vindkraftverken av automatiskt. Det sker av hållfasthetsskäl. Materialet kan bli skört i kylan, skriver Västerbottens-Kuriren.


Gränsen går vid minus 30 grader.


men vi kanske inte behöver någon el då.
 

Läsvärd bok

Håller på och läsa denna bok den är helt klart läsvärd, har nästa läst ut den på en helg har lite svårt att sluta o läsa när jag hittar en bra bok.

 

//N


Då var man ett år äldre

Jaha då var man efter denna helg ett år äldre.


Till Hundgården

En sån här skall införskaffas till hungården, det är bara att han som säljer dom inte verkar behagar svara. Så då får det byggas en själv, själv är bäste dräng, men min skall ha en skiljevägg o va isolerad o ha två hundluckor också.



//N

Tillbaks i verkligheten på kärnkraftverket

Då var man efter en lååång ledighet tillbaks i verkligheten på jobbet, nu är sötebrödsdagarna över dags att tjäna kulor. Det positiva är ju i varje fall att den värsta kylan är över för denna gång. Nej nu är det dags att se till att vi på mitt jobb får igång en reaktor eller två till så kulorna börjar rulla in, o man får lite övertid.

//N