kallt men fint






Gott nytt år

Då var detta året till sin ända, 2010 är på intågande med stormsteg detta år kommer bli väldigt spännande o väldigt nytt på många sätt. Jag har haft och har problem med mellanslagstangenten den har gett upp totalt på laptopen, men vi var på ullared och där fick jag fyndat ett Usb tangentbord så det får funka så länge tills ny dator inhandlats.

Så gott nytt år på er.

Bra Riksbanken

Jag hejar fortfarande på Riksbanken med Ingves i täten, räntan stannar ett tag till på sina låga nivåer. Jag tackar och bugar, så nu fortsätter vi och bor ett tag till oförskämt billigt, det har varit ett fröjd o bo i hus den senaste tiden man har bara sett boendekostnaden sjunka, det är bara att passa på o njuta så länge det varar, här blir det inga bundna lån än på ett tag.

Röka själv

Ja då var det bestämt att om man vill ha rådjuret klart till jul så får man röka det själv, dom som jag hade tänkt lämna det till hann inte röka förrän i januari, så ikväll skall det förberedas så att att köttet kan läggas i saltlake.

//N

Grottmänniskan i en kom fram

Farsans kusin ringde och frågade om jag ville ha ett rådjur, o det är ju så gott så det var ju bara o tacka ja. Det var ju bara o ta på sig grovarbetar kläderna och åka och stycka så nu har man både sadel och bakbenen, bakbenen skall rökas skall bara kolla om man skall göra det själv eller lämna bort det. Ja just det Wilma började löpa med, så nu är det 3skitveckor framför en också.

//N

idag har snön kommit

Det snöade idag när jag åkte till jobbet, frågan är bara hur länge den tänkt stanna kvar, eller ska det bli som vanligt slask.

//N

Sista veckan innan jul

Då är man inne på sista veckan innan man skall ha ett skönt juluppehåll ända fram till den 11/1 ska bli riktigt skönt. Äntligen är kaminen också på plats i huset och skorstenen klar fick äntligen klart det i helgen, så nu är det takstege och sotarn som saknas med sitt godkännande innan jag kan börja elda ordentligt. I lördags var jag min älskling, min kusin med barn och mina päron och vovvar ute och hämtade julgranar och grillade lite korv ute i skogen, senare på kvällen var jag uthyrd som tomte till ett lussefirande hemma i byn för barnen, måste ju bara säga att jag är ju en riktigt talang som tomte. Jag behöver också en ny dator hemma mellanslagstangenten på laptopen har lagt av helt och hållet.

//N

Ett tips i vintermörkret

Vill du se en bra svensk action serie ska du ta och hyra GSI serien med Johan Falk, detta är uppföljningen till livvakterna och tredje vågen.

Denna serie är riktigt bra, tror ni känner igen vilka riktiga händelser som hänt i GBG som serien bygger på.

//N


Snart helg igen tjoho

Blir förhoppningsvis en fortsättning med montaget av kaminen i huset till helgen, bara det blir lite uppehåll från allt regn, jag ska ju igenom yttertaket och jag vill ju inte det skall regna in, har ju i varje fall fått min bygganmälan godkänd från kommunen som man skulle ha innan man började installera kaminen, tur dom inte visste att jag nästan var klar med installationen innan jag skickade in den till dom.

//N