Nu blir det skidspår istället, får nog vänta på spårmark nu

Jag o Wilma tog upp en gammal övning idag. Hunddrag

169006-4

Men det var första gången vi gjorde det med skidor, vi har gjort det med inlines förut. Ja vad skall man säga det var ju med blandade framgångar vi genomförde detta pass, Wilma var mer intresserad av att ta reda på vad jag hade på fötterna än o dra mig på skidorna men vi hade roligt o det är huvudsaken.

Nicklas o Wilma

Vi vill ha vår!!!!!! Nu kom det snö igen usch

Vi vill ha vår!!!!!!  Nu kom det snö igen usch

Ny vecka nya möjligeter

Tiden bara rusar fram o ännu en vecka har gått o helgen var den snabbaste på riktigt länge, men så är det när man har det trevligt  "ler" . Min o Wilmas lilla viloperiod på en vecka är över så nu återgår vi till träningen och om vädret fortsätter så här kommer vi börja spåra igen under veckan, uppehåll sedan i höstas någon gång. Husrenoveringen rullar på o man börjar se en ände på det. Så här är det bara full fart o inte mycket dötid, känner att när allting lugnat ner sig så är det nog dags o dra utomlands o vila upp sig.
På återseende.

Nicklas o Wilmisen


Ett tag sen sist

Det har varit en ganska hektisk period, mycket jobb, husrenovering o träning. Så nu när Fredrik o Helen var på lyskryssning ( inte alls avundsjuk) tog jag o Wilma en välbehövlig vila från all träning o  vi harbara haft det skönt. Vi har även införskaffat en ny bil, eftersom den andra har gått till dom sälla jaktmarkerna. Det blev en volvo v40 2.0 Turbo ( den går som ett litet skållat troll o bättre skall den gå ställbart laddtryck hehe)så nu har man hela kittet, villa, volvo ,vovve. Så finns det någon som vill köpa säkerhetsgaller, hundgrindar, solarplexiussolskyddsskivor, formgjuten bagagerumsmatta med förhöjd kant till en Audi A4  -91 så är det bara o höra av sig till mig så skall vi kunna komma överens om pris. Våran träning genom att vi backade bandet o bara kört kontaktövningar börjar ge utdelning o det känns bra.